Trænger dine rum til overfladebehandling?

Overfladebehandling af gulve og vægge er vigtigt – særligt for vedligeholdelse, så enten dit gulv, klinker eller fliser, kan forlænge deres holdbarhed, så det kan modstå slid over længere tid. Samtidig kan overfladebehandling også benyttes rent æstetisk, da netop denne type pleje kan give dig muligheden for at sætte dit særlige præg på gulv eller vægge, ift. farve, tekstur, medvidere. Således er god overfladebehandling f.eks. i forbindelse med renovering, vigtigt for at binde dit hus sammen rent æstetisk, men også så dine gulve eller vægge kan forblive slidstærke. Men hvilken type overfladebehandling skal du gå efter? Hvad enten du er i gang med en større renovering i hele huset, eller blot ønsker at istandsætte et enkelt rum, er Microcement den rigtige vej at gå! Med microcement får du et fantastisk all-around produkt der kan bruges til både vægge, gulve, møbler og bordplader.

Et nemt gør-det-selv projekt

Microcement er blevet et meget populært produkt, b.la. på baggrund af dets alsidighed og slidstyrke. Microcement egner sig særligt godt, hvis du skal igang med en renovation af badeværelse, bryggers eller køkken, da denen type cement er særligt slidstærk og gør gulvet super nemt at gøre rent. Samtidig er det nemt at benytte sig af, i modsætning til eksempelvis fliser, i det du slipper for at fuge! Når du benytter dig af mikrocement, skal du som udgangspunkt blot have et par basis redskaber ved hånden, og er så er du klar til dit helt eget gør-det-selv projekt. Ved de fleste overflader skal du blot have en god primer for at gøre dit underlag klar, samt en sealer når du har påført cementen. Du kan samtidig sætte dit eget personlige præg, ved at tilføre farve til produktet så du kan eksperimentere med et farverigt badeværelsesgulv, eller farvede møbler. Samtidig fås denne type cement både i grov og fin tekstur, så du selv kan bestemme hvad der egner sig bedst, til lige netop dit gør-det-selv projekt.

Et smukt resultat som dine overflader fortjener!

Ved brug af microcement ender du ud med en smuk og glat overflade, som dit hjem fortjener. Brug det på badeværelset for at skjule eksisterende slidte fliser, eller på møbler for et rent og elegant udtryk. Samtidig er det nemt at gøre selv, hvis du væbner dig med tålmodighed angående tørretiden, og samtidig sparer du penge på at hyre professionelle til dit renovationsprojekt.