Bliv klædt på til køb og salg af bolig

Er det blevet tid til et boligskifte i dit liv? Måske drømmer du om et hus med en større have, med både plads til et stort drivhus, højbede og en terrasse, hvor sommerens havefester kan afholdes. Det kan også tænkes, at din familie og dig er på jagt efter det perfekte sommerhus, ikke for langt væk fra jeres nuværende bolig. En boligkøbsproces kan virke uoverskueligt, og afhængig af hvilke type bolig du er på jagt efter, så er købsprocessen forskellig. I artikel herunder kan du blive klogere på de 10 faser ved et boligkøb, og hvad en boligadvokat kan hjælpe med.

Specialister i boligkøb

Når det kommer til boligkøb eller salg, kan juridisk rådgivning være en rigtig stor hjælp, på den måde er man altid sikker på at træffe en korrekt beslutning på baggrund af et oplyst grundlag. Hos Knudsgaard Advokater kan de blandt andet hjælpe dig med din bolighandel, med rådgivning fra dem, kan du føle dig helt tryg og godt klædt på, inden du skal træffe din beslutning om at købe en bolig. Hos Knudsgaard Advokater er de specialister inden for boligkøb, og de kan rådgive dig om køb og salg af hus, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus og forældrekøb. 

Et boligkøbs forskellige faser 

Der findes en række faser når det gælder boligkøb, nedenfor kan du få et overblik disse:

  1. Først opstår ønsket om at købe en bolig, hvilket er det allerførste skridt.
  2. Dernæst skal du kontakte din bank for at få oplyst hvilke lånemuligheder, du har.
  3. Efter et indblik i hvad du har muligheden for rent lånemæssigt, skal du genoverveje dine kriterier og ønsker til boligen. 
  4. Det er nu blevet tid til at søge efter boliger til salg og se hvilke, der passer til dig og dine behov.
  5. Udvælg en række huse, og tag ud til åbent hus og bestil en fremvisning, hvor du kan se nærmere på boligen.
  6. Hvis du danner dig et indtryk af, at en bolig kan være din fremtidige, skal du indgå i en forhandling af både pris og vilkår i boligen.
  7. Dernæst skal du underskrive købsaftalen på dit nye boligkøb. 
  8. Når købsaftalen er underskrevet, så påbegyndes en juridisk sagsbehandling af boligkøbet.
  9. Når en juridiske sagsbehandling er på plads, så er det tid til tinglysning, refusionsopgørelse og overdragelse af nøglerne.
  10. Til slut vil dit nye boligkøb være på plads og du er officielt ejer af et nyt hjem.

Måske du er på jagt efter en ny bolig i Horsens og området omkring, så Knudsgaards boligadvokat i Horsens med sikkerhed rådgive dig til en sikker bolighandel, så du trygt at flytte ind i dit kommende drømmehus.