Gør din have levende ved at vælge de rigtige havemøbler

Annonce

En have er ikke kun en flisegang eller en græsplæne. En have kan også være et sted, hvor man kan slappe af, nyde naturen og samtidig være tæt på familien. Med de rigtige havemøbler får man mest ud af sin have – både når det gælder udseendet og komfort. Valget af havemøbler afhænger dog af, hvilken type have man har, og hvordan man ønsker at bruge den. 

Møbler i træ til haven

Træ er et af de materialer, der har været brugt i mange år til at lave møbler af. Det er eksempelvis meget populært med teaktræ havemøbler, hvilken Carl Hansen & Søn har et stort udvalg af. Det er fordi træ er et meget holdbart materiale, som kan tåle vejr og vind uden problemer. Træ er desuden også et materiale, der er nemt at arbejde med, hvilket gør det muligt for mange mennesker selv at lave deres egne møbler. Udendørs kan træmøbler eksempelvis være haveborde. Der findes rigtig mange forskellige typer af træmøbler, i forskellige typer træ, som for eksempel teaktræ havemøbler.

Skab en hyggekrog i haven med lounge møbler

En hyggekrog i haven behøver ikke at være stor, for at man kan have det hyggeligt. Det er faktisk ofte de mindre hyggehjørner, der er mest hyggelige. Man skal huske på selve møblerne i sin hyggekrog – her skal der ikke være for meget plads mellem dem, da det ødelægger den intime stemning. Lounge møbler er typisk gode til netop denne type indretning, da de ofte har en mere kurvet og komfortabel form. Et godt tip til lounge møbler er desuden at finde nogle med polstring.

Forskellige stilarter

Klassisk havemøbler er ofte lavet i træ – Det kunne være teaktræ havemøbler, hvilket Carl Hansen & Søn er eksperter i. De er holdbare og lette at vedligeholde, da de ikke bliver påvirket af vejret på samme måde som andre materialer. Moderne havemøbler har en mere minimalistisk og enkel stil, og er typisk lavet i plast eller aluminium. De er dog ikke altid ligeså holdbare som klassisk havemøbler. Boho-stilen er en blanding af flere forskellige stilarter, men den generelle idé er at skabe et roligt og afslappet miljø. Boho-havemøbler er typisk lavet i træ eller rattan, og har ofte et mere vintage-inspireret udseende. De skal ikke vedligeholdes på samme måde som moderne havemøbler, men det betyder ikke nødvendigvis at de holder længere tid.

 

Det er en god idé at tænke over, hvilken stil du gerne vil have i din have, inden du kaster dig ud i at vælge nye havemøbler. Vil du have et roligt og afslappende udtryk, eller skal det være mere levende og personligt?